ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΟ «ΔΙΚΤΥΟ» : «ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ 1η SER-EXPO 2015 »

Στη Λία Μαυρίδου και στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του «Δίκτυο Τηλεόραση» μίλησε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Δημήτρης Γιαννάκης. Ο τελευταίος απαντώντας στα ερωτήματα της δημοσιογράφου εξέφρασε την βαθιά του ικανοποίηση για την επιτυχή τέλεση της 1ης Διεθνούς και Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών και υποστήριξε ότι η Ser-Expo «άνοιξε τα φτερά της τοπικής επιχειρηματικότητας». 

Σε άλλη στιγμή της ίδιας συνέντευξης ο κ.Γιαννάκης ανέφερε ότι το νούμερο των επισκεπτών τις τρεις ημέρες που διήρκησε η Έκθεση ξεπέρασε τις 65.000, αριθμός ασφαλώς εντυπωσιακός για τα δεδομένα που φέτος υπήρξαν. 

«Είναι συγκλονιστικό ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια της Έκθεσης υπήρξαν Σερραίοι επιχειρηματίες που ήθελαν να τους εξεύρουμε χώρο για να στήσουν κι εκείνοι το δικό τους Περίπτερο, το δικό τους stand», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννάκης. 

Παράλληλα, ο Α’Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε και στη συνέχιση της διοργάνωσης λέγοντας ότι φέτος μπήκαν «γερές βάσεις» για ακόμη σπουδαιότερα πράγματα στο μέλλον και επανέλαβε την άποψη, που κατ’επανάληψη έχει εκφράσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, ότι δηλαδή η εύρεση ενός μόνιμου χώρου για την Έκθεση θα καταξιώσει και ταυτόχρονα θα «απογειώσει» τον ίδιο το θεσμό της Ser-Expo.