ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ LIVE ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΕΟΥ & ΚΟΡΙΝΑ ΛΕΓΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20.30 ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Συντονιστείτε σήμερα στις 20.30 στη σελίδα του Facebook του Επιμελητηρίου Σερρών για να παρακολουθήσετε, με την άδεια της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ LIVE με τον ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΕΟΥ και την ΚΟΡΙΝΑ ΛΕΓΑΚΗ που διοργανώνεται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της ενίσχυσης της προσπάθειας του Επιμελητηρίου Σερρών για αγορά ιατρικών μηχανημάτων, τα οποία και θα μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για κάλυψη των άμεσων αναγκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού.

Πατήστε  εδώ για να δείτε το live:

https://www.facebook.com/emporikoepimelitirio.serron.7/

Το Επιμελητήριο Σερρών ευχαριστεί θερμά τον γνωστό Σερραιο Συνθέτη για τη στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής!

 Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, οι θεατές-ακροατές της έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Σερρών, καταθέτοντας σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό τη δική τους ευγενική προσφορά. Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του event σε όσους το παρακολουθούν.

Οι δύο καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και μας παρουσιάζουν τραγούδια από τη μεγάλη όσο και πολυσύνθετη δισκογραφία του συνθέτη, τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της ερμηνεύτριας, καθώς και τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών που αγαπούν. Το υλικό ανασυνθέτει, διασκευάζει και ερμηνεύει στο πιάνο με τον μοναδικό του μουσικό τρόπο ο Γιώργος Ανδρέου και ανανεώνει με τη δική της ερμηνευτική δυναμική η Κορίνα Λεγάκη.