Διοργάνωση του ακυρωθέντος Ελληνο-Τουρκικού Επιχειρηματικού Φόρουμ και Επιχειρηματικών Συναντήσεων στη Σμύρνη

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν της σύμφωνης γνώμης, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης, της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Enterprise Greece και μετά το έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, αποφασίστηκε η επανέναρξη της προετοιμασίας για την διοργάνωση του ακυρωθέντος Ελληνο-Τουρκικού Επιχειρηματικού Φόρουμ και των Επιχειρηματικών Συναντήσεων στη Σμύρνη. Ο χρόνος πραγματοποίησης προσδιορίζεται για το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Οι τομείς στους οποίους θα επικεντρωθούμε είναι, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, real estate, η ναυτιλία, οι μεταφορές, οι κατασκευές και τα δομικά υλικά, logistics και άλλους κλάδους στους οποίους θα παρουσιαστεί ειδικό ενδιαφέρον.

Παρακαλούμε, για την άμεση ενημέρωση των μελών σας προκειμένου να είναι εφικτός ο έγκυρος και αποτελεσματικός προγραμματισμός των επιχειρηματικών συναντήσεων. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες-μέλη σας  θα πρέπει, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής και στη συνέχεια να την υποβάλουν ως τις 30 Ιουλίου.

Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κωνσταντίνος Μίχαλος

Σχετικά Αρχεία: