Δράσεις για την προβολή και προώθηση Σερραϊκών Προϊόντων και Επιχειρήσεων

  Δράσεις για την προβολή και προώθηση Σερραϊκών Προϊόντων και Επιχειρήσεων

2η Έκθεση στη Αθήνα , Σύνταγμα – ΜΕΤΡΟ  8-12 /11/ 2010

Κύκλος «Επιχειρηματικότητα και Πολιτισμός»

TO ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Τo έργο του Λευτέρη Αερόπουλου " Χαραγμένα σημάδια " στον Σταύρο Ξαρχάκο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

                                                                                               

          Στο πλαίσιο των δράσεων για την προβολή και προώθηση του επιχειρηματικού, παραγωγικού, τουριστικού, πολιτιστικού και επιστημονικού προφίλ όλου του Νομού Σερρών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει τη 2η Έκθεση Σερραϊκών Προϊόντων και Επιχειρήσεων όλων των κλάδων, (100 περίπου σερραϊκές επιχειρήσεις θα συμμετάσχουν και Επαγγελματικά, Βιοτεχνικά και Εμπορικά Σωματεία με τοπικά είδη διατροφής, οίνους και ποτά, είδη αργυροχρυσοχοΐας, κεραμικά και πολλά ακόμα προϊόντα της Σερραϊκής αγροτικής παραγωγής και μεταποίησης), στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του ΜΕΤΡΟ & στο Σύνταγμα στις 8, 9, 10, 11 και 12 Νοεμβρίου 2010.

          Ύστερα από την τεράστια επιτυχία που είχε η 1η Έκθεση προβολής του Ν. Σερρών τον περασμένο Απρίλιο (22-25/4/2010), τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε από το καταναλωτικό κοινό της πρωτεύσας και των Σερραίων όλης της Ελλάδας που την επισκέφτηκαν, τους επιχειρηματίες

αντιπροσώπους που έδειξαν μεγάλο  ενδιαφέρον για τα εξαιρετικά προϊόντα μας, και,  βέβαια, ύστερα από την απαίτηση των μελών μας, όχι μόνο αυτών που συμμετείχαν αλλά και όσων προτίθενται να συμμετάσχουν, το Επιμελητήριο Σερρών  έρχεται σήμερα να ικανοποιήσει άλλο  ένα  αίτημα που αφορά στην προβολή και προώθηση των Σερραϊκών Προϊόντων και Επιχειρήσεων .

Κύκλος «Επιχειρηματικότητα και Πολιτισμός»

Μεταξύ των εκδηλώσεων , ξεχωρίζει αυτή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Δ. Μητρόπουλος), την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010 ,στις 20:30  όπου θα παρουσιαστεί σε πρώτη εκτέλεση το έργου του Λευτέρη Αερόπουλου " Χαραγμένα σημάδια " στον Σταύρο Ξαρχάκο , από τα Μουσικά Σύνολα και τη Θεατρική Ομάδα του Μουσικού Εργαστηριού Σερρών, εγκαινιάζοντας τον κύκλο «Επιχειρηματικότητα και Πολιτισμός» . Στην παράσταση θα παραβρεθεί ο Σταύρος Ξαρχάκος .

Στο τέλος της παράστασης θα απονεμηθούν ενθύμια συμμετοχής στις σερραϊκές επιχειρήσεις.

      Λευτέρη Αερόπουλου «Χαραγμένα σημάδια» στον Σταύρο Ξαρχάκο

Μουσική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση του Λευτέρη Αερόπουλου που συνάζει μέσα της τη συνομιλία του με το Σταύρο Ξαρχάκο. Μια θεατρική παρτιτούρα , μια μουσική πράξη με τη δική της σκηνική γλώσσα .

    Σμίγουμε τις δυνάμεις μας και δηλώνουμε ηχηρά παρόντες για το καλό του τόπου μας.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ