ΔΥΝΑΜΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ «FOOD EXPO 2016»

Στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών, την «FOOD EXPO 2016», που  πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο «METROPOLITAN EXPO» στην Αθήνα (19-20-21/03/2016) συμμετείχε το Επιμελητήριο Σερρών μαζί με 20 σερραϊκές επιχειρήσεις. 

 

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων του Ν.Σερρών υπήρξε μεγάλη και ουσιαστική και το δίχως άλλο ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εκθέσουν και να προβάλλουν τα σερραϊκά προϊόντα. Η συγκεκριμένη έκθεση διακρίνεται από έναν τεράστιο πλούτο ποιοτικών τροφίμων και ποτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου, σε 35.000 τ.μ εκθεσιακής επιφάνειας με πάνω από 40.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

 

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι Σερραίοι επιχειρηματίες είχαν πολλές συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων εγχώριων και διεθνών εταιριών.  Με την παρουσία τους στη έκθεση έκαναν ένα μεγάλο άλμα στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων τους σε νέες αγορές. Κατά κοινή ομολογία, η εκθεσιακή τους συμμετοχή σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς διαπιστώθηκε εξαιρετικά μεγάλη ροή επισκεψιμότητας στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολυάριθμοι εμπορικοί επισκέπτες από διάφορες χώρες της Βαλκανικής εκδήλωσαν ζωηρό ενδιαφέρον για τα προϊόντα της περιοχής του Ν.Σερρών.

Από πλευράς του Επιμελητηρίου Σερρών στη φετινή «Food Expo 2016» συμμετείχαν ο Πρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας, ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης και το Μέλος του ΔΣ, Γιώργος Γούνας.  

 

Από το Γραφείο Τύπου