Εγκαίνια της 2ης Έκθεσης Σερραϊκών Επιχειρήσεων και Προϊόντων του Εοιμελητηρίου Σερρών στο μετρό στο Σύνταγμα

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 2Η ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν χθες στις 19:30 από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κο Κώστα Σκανδαλίδη, τα εγκαίνια της 2ης Έκθεσης Σερραϊκών Επιχειρήσεων και Προϊόντων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών στην αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων του Μετρό στο Σύνταγμα από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου 2010.

Στιγμιότυπα από τα εγκαίνια και δηλώσεις προβάλλονται στο διαδικτυακό κανάλι STV στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.serrestv.gr/, μέσω του οποίου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να παρακολουθεί ζωντανά (live) τα τεκταινόμενα στην Έκθεση των Σερρών στην καρδιά της Αθήνας. Η ζωντανή μετάδοση θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια της Έκθεσης μέχρι την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010.

Σήμερα Τρίτη και ώρα 20: 30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Δημ. Μητρόπουλος, θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση των μουσικών συνόλων  του Μουσικού Εργαστηριού Σερρών (Μ.Ε.Σ.) με το έργο του Λευτέρη Αερόπουλου «Χαραγμένα Σημάδια» στο Σταύρο Ξαρχάκο, παρουσία του ίδιου του συνθέτη. Η μουσική αυτή παράσταση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Έκθεσης,  εγκαινιάζει τον κύκλο «Επιχειρηματικότητα & Πολιτισμός».  Στιγμιότυπα από την παράσταση θα προβληθούν,  επίσης,  από το διαδικτυακό κανάλι STV.