ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ – Το Επιμελητήριο Σερρών για άλλη μία χρονιά στηρίζει τις σερραϊκές επιχειρήσεις, με στόχο την μέγιστη δυνατή προβολή και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους, επιτυγχάνοντας ειδικούς προνομιακούς όρους συμμετοχής στο κορυφαίο οικονομικό γεγονός της χώρας, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Σερρών για άλλη μία χρονιά στηρίζει τις σερραϊκές επιχειρήσεις, με στόχο την μέγιστη δυνατή προβολή και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους, επιτυγχάνοντας ειδικούς προνομιακούς όρους συμμετοχής στο κορυφαίο οικονομικό γεγονός της χώρας, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
      Προσκαλούμε τα Μέλη μας, από όλους τους κλάδους, όπως δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών στην 83η Δ.Ε.Θ. 2018 (8-16|09|2018), στο Περίπτερο όπου φιλοξενείται σύσσωμος ο παραγωγικός, αναπτυξιακός, πολιτιστικός τουρισμός του Ν. Σερρών, προκειμένου να ωφεληθούν από τους προνομιακούς όρους που επέτυχε το Επιμελητήριο Σερρών.
          Στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν παρέχεται η δυνατότητα να διαθέτουν τα προϊόντα τους προς πώληση, με την προϋπόθεση τήρησης των προβλεπόμενων από τον νόμο και τον εκθεσιακό κανονισμό της ΔΕΘ όρων.
       Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην 83η Δ.Ε.Θ. 2018, προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στον εκθεσιακό χώρο, συμπληρώνοντας και υπογράφοντας τη σχετική Δήλωση Συμμετοχής της ΔΕΘ – HELEXPO και αποστέλλοντας την στο email: eves@otenet.gr.

Τη Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να τη βρείτε συνημμένα παρακάτω ή να κάνετε κλικ εδώ
Για περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Σερρών:
T: 23210 99720 | E: eves@otenet.gr   

Σχετικά Αρχεία: