Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Anatolia American University σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Κάνοντας την ιδέα πραγματικότητα: Ευκαιρίες Χρηματοδότησης Νεοφυών επιχειρήσεων».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).
Στόχος της εκδήλωσης είναι η αναλυτική παρουσίαση των διαθέσιμων μηχανισμών υποστήριξης και χρηματοδότησης για startups, σε κάθε στάδιο της επιχειρηματικής τους ανάπτυξης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης:
Θα παρουσιαστούν το έργο, οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Anatolia American University.
Εκπρόσωποι κορυφαίων Venture Capital funds θα μοιραστούν την εμπειρία και τις στρατηγικές τους για την ενίσχυση και επιτάχυνση της ανάπτυξης νεοφυών επιχειρήσεων.
Θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση (panel discussion) με επίκεντρο τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές του οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.
Για τη δήλωση της δωρεάν συμμετοχής σας, συμπληρώστε τη φόρμα: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=lmEIccq4REC6H7zH57mqt_SZILFWnSFBt1qBYuxIpH5UNUNCUklFRjUzNzdTTThQUTFQVENBSUVDTSQlQCN0PWcu
Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ, Tηλ. 2310 370131, 132 & 182, Email: publicrelations@ebeth.gr
