ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 λίγο πριν από την Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.  Τον ετήσιο αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Ιορδάνης Θεμελίδης, Πρωτοπρεσβύτερος της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χρήστος Μέγκλας προχώρησε σε ενημέρωση προς τα Μέλη του ΔΣ για όλα τα τρέχοντα ζητήματα των επιχειρηματιών-επαγγελματιών και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο «Ασφαλιστικό των Ελεύθερων Επαγγελματιών», στο υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου για τους «Αγροτικούς Συνεταιρισμούς», στο «Νέο Αναπτυξιακό Νόμο» ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε και στις αντιδράσεις των Οινοποιών για την επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί. 

Παράλληλα, ο κ.Μέγκλας έδωσε τις ευχές του να είναι το 2016 μία χρονιά γεμάτη ελπίδες και να φέρει την ανάπτυξη στη χώρα μας.

Ο τυχερός της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών, Στέλιος Μετσιμενίδης.

Από το Γραφείο Τύπου