Επίσκεψη του ειδικού σύμβουλου του Πρωθυπουργού κου Νίκου Σκουλά στην 2η Έκθεση Σερραϊκών Επιχειρήσεων και Προϊόντων του Επιμελητηρίου Σερρών στο Μετρό στο Σύνταγμα

Μεταξύ των επισκεπτών της 2ης Έκθεσης Σερραϊκών Επιχειρήσεων και Προϊόντων που συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Μετρό στο Σύνταγμα (8-12 Νοεμβρίου 2010) ήταν και ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα ανάπτυξης, κ. Νίκος Σκουλάς.

Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα σερραϊκά προϊόντα, το τουριστικό και πολιτιστικό προφίλ του Νομού μας,  που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά κατά την επίσκεψή του την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στα περίπτερα της Έκθεσης, και δήλωσε ότι οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις του Επιμελητηρίου Σερρών για την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους είναι πραγματικά υποδειγματικές και ότι τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες είναι αυτές που χρειάζονται οι επιχειρήσεις της περιφέρειας προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σκουλάς αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των δράσεων του Επιμελητηρίου Σερρών, πρότεινε στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου να τον συνοδεύει στις περιοδείες που προτίθεται να πραγματοποιήσει σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, προκειμένου κατά τις συναντήσεις του με τους αρμόδιους αναπτυξιακούς φορείς, να κατατίθεται η εμπειρία του Επιμελητηρίου Σερρών στον τομέα της εξωστρέφειας και της προώθησης των τοπικών προϊόντων ως καλή πρακτική και ως παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους φορείς σε άλλες περιοχές. 

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη και τις δηλώσεις του κ. Σκουλά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθούν από το διαδικτυακό κανάλι STV στο http://www.serrestv.gr/, στο οποίο εκτός από στιγμιότυπα προβάλλονται και ζωντανά (live) τα τεκταινόμενα στην Έκθεση.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου ευχαριστεί θερμά το τοπικό τηλεοπτικό σταθμό TVS, ο οποίος είναι χορηγός επικοινωνίας της Έκθεσης και των παράλληλων εκδηλώσεων.

ΣΚΟΥΛΑΣ
ΣΚΟΥΛΑΣ