«Επιμελητήριο Σερρών: Το περίπτερο 12 που κέρδισε το… παιχνίδι» Έκλεψε τις εντυπώσεις και φέτος το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών στην 79η Δ.Ε.Θ.

Το κεντρικό σύνθημα της 79ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης φέτος  ήταν «το παιχνίδι συνεχίζεται…». Η αυλαία της ΔΕΘ έπεσε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 με το Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών να είναι αυτό που κέρδισε… το παιχνίδι. Κατά γενική ομολογία όλων των επισκεπτών του, το Σερραϊκό Περίπτερο και φέτος ήταν το πιο εντυπωσιακό. Ένα περίπτερο που έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο για τον μεγάλο αριθμό των εκθετών αλλά και για την άψογη διοργάνωση με τις παράλληλες εκδηλώσεις όπως τη διεξαγωγή της ενημερωτικής ημερίδας αλλά και τη μαγειρική των σπουδαστών της ειδικότητας σεφ-αρχιμαγείρων του ΙΕΚ Σερρών.  Oι άνθρωποι του Επιμελητηρίου Σερρών δέχτηκαν τα συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και τη μεγάλη συμμετοχή των Σερραίων επιχειρηματιών   που τόλμησαν, με τη συμπαράσταση του Επιμελητηρίου, να εκθέσουν, να προωθήσουν και να πιστέψουν στα προϊόντα τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Μάλιστα πολλοί Εκθέτες έκλεισαν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. 
Αναμνηστικό Έπαινο συμμετοχής
        Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης  επέδωσε  Αναμνηστικό Έπαινο Συμμετοχής εκ μέρους της Διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών και σε όλους τους εκθέτες, τονίζοντας την επιτυχία του περιπτέρου 12 του Επιμελητηρίου Σερρών, που  ήταν το πιο εντυπωσιακό καταγράφοντας πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα καθόλη τη διάρκεια της Έκθεσης. Ο κ. Ποζρικίδης οριοθέτησε τους στόχους της ΔΕΘ-HELEXPO για το 2015, μια επετειακή χρονιά αφού η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα συμπληρώσει 80 χρόνια παρουσίας.  Οι Επισκέψεις πολιτικών στο Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών συνεχίστηκαν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014. Μετά τους Υπουργούς Γεράσιμο Γιακουμάτο και Ανδρέα Λοβέρδο, τον Ευρωβουλευτή Θόδωρο Ζαγοράκη, τον ιδρυτή του κόμματος «Το Ποτάμι» Σταύρο Θεοδωράκη, ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης επισκέφτηκε το Σερραϊκό Περίπτερο.                  
        Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών θέλει  να ευχαριστήσει τον κόσμο που αγκάλιασε το Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών στην 79η ΔΕΘ , τους Εκθέτες με τους οποίους είχε άριστη συνεργασία και διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο το Νομό Σερρών και όσους βοήθησαν ώστε το Περίπτερο 12 να κερδίσει και φέτος τις εντυπώσεις.