ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «SER-EXPO 2015»

Την πρόθεσή τους να παραστούν στην επικείμενη 1η Διεθνή και Επιχειρηματική Έκθεση Ν.Σερρών «Ser-Expo 2015» εκφράζουν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι από τα Επιμελητήρια όλης της χώρας. Μάλιστα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό τόσο ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), Κώστας Μίχαλος, όσο και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αποδέχθηκαν την πρόσκληση και θα βρεθούν στις Σέρρες για την «Ser-Expo 2015» το τριήμερο 02-03-04 Οκτωβρίου. Ομοίως, στην πόλη των Σερρών και για χάρη της σερραϊκής Έκθεσης του Επιμελητηρίου Σερρών αναμένεται να παρευρεθεί και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσ/νίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Επιπλέον, και τα «περιφερειακά» Επιμελητήρια από τη Β.Ελλάδα, τη Μακεδονία και τη Θράκη εξέφρασαν τη βούλησή τους να δηλώσουν το «παρών» τους στη «Ser-Expo 2015». Εξάλλου, οι κύριοι Χ.Τοψίδης (Επιμελητήριο Έβρου), Π.Τονικίδης (Επιμελητήριο Κιλκίς) και Ι.Τσώτσος (Επιμελητήριο Πέλλας) σε πρόσφατες δηλώσεις τους εκφράστηκαν ευμενώς για την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Σερρών και τη διοργάνωση της «Ser-Expo 2015».
 Υπενθυμίζεται ότι η 1η Διεθνής και Επιχειρηματική Έκθεση Ν.Σερρών «Ser-Expo 2015» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ) και έχει την κύρια υποστήριξη της ΚΕΕΕ.