ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ – Ετοιμότητα για 80η ΔΕΘ – 06/08/2015

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ:   ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ
στην  80η  ΔΕΘ  (05 – 13/09/2015)

         Με μια δυναμική και συνάμα ελκυστική παρουσία του επιχειρηματικού, παραγωγικού, τουριστικού και πολιτιστικού προφίλ του Νομού Σερρών, το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει και φέτος στην 80η ΔΕΘ, στηρίζοντας και πιστεύοντας στο θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ξανά την αίγλη των παρελθόντων ετών.      

     Με λαμπρή παρακαταθήκη την καθολική αναγνώριση και τα Βραβεία που απέσπασε στις δύο προηγούμενες Εκθέσεις, το Επιμελητήριο Σερρών προσδοκά στη φετινή 80η ΔΕΘ να κλέψει τις εντυπώσεις με τις σερραϊκές επιχειρήσεις που θα βρεθούν στους άνετους και καλαίσθητους χώρους του Κεντρικού Περιπτέρου 12 (Περίπτερο Ν.Σερρών) και θα υποδεχθούν τις χιλιάδες των επισκεπτών.

    Στην 80η ΔΕΘ (05 – 13/09/2015), με επικεφαλής το Επιμελητήριο Σερρών,  την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τους Καλλικρατικούς Δήμους του Νομού, ο πήχης μπαίνει ψηλά για το Σερραϊκό Περίπτερο. Σε πρώτο πλάνο τίθεται η  σερραϊκή επιχειρηματικότητα όλων των κλάδων, η προβολή και ανάδειξη των ξεχωριστών σε ποιότητα προϊόντων,  των εξαιρετικών υπηρεσιών και των όμορφων τουριστικών προορισμών των Σερρών. Σε αυτήν τη ΔΕΘ, οι Σέρρες «βγαίνουν μπροστά» από τις προκλήσεις της εποχής και προτάσσουν τα πλείστα όσα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουν ως ένας προικισμένος από τη φύση τόπος. Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκουμε την εξωστρέφεια και με αυτήν ως οδηγό πηγαίνουμε κόντρα  στην οικονομική κρίση. 
   
***Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να απευθυνθείτε στον Γενικό Γραμματέα Επιμελητηρίου, Ιωάννη Κίρπιτσα, κινητό: 6945800661.