ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 27η INFACOMA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 27η  INFACOMA

    Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή σερραϊκών επιχειρήσεων στην 27η Έκθεση ΙNFACOMA, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της HELEXPO – ΔΕΘ στο διάστημα 18-21 Φεβρουαρίου 2010.    Πρόκειται:

Α) για τον όμιλο επιχειρήσεων ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ , με τις εταιρείες:

  • Ø ΠΑΝ ΜΕΤΑΛ Α.Ε. Κατεργασία – Εμπορία Σύρματος και Χάλυβα που κατασκευάζει μεταξύ άλλων στο 6ο χλμ Σερρών – Δράμας:
  • το εξάγωνο πλέγμα, ένα μοναδικό μοντέρνο δομικό υλικό και τα παραγόμενα από αυτό συρματοκιβώτια (Gabions) για πολλαπλές χρήσεις στον κατασκευαστικό τομέα (τοιχία αντιστήριξης, οδοποιία, στερέωση – θωράκιση πλαγιών με απότομη κλίση, φράγματα ποταμών και προκυμαίες , αποχετευτικά κανάλια κ.ά.
  • τον αμπελουργικό πάσσαλο Ω, ένα σύγχρονο σύστημα γραμμικής υποστύλωσης του αμπελώνα ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές του ΕΛΓΑ και με τα κατάλληλα εξαρτήματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντιχαλαζική εγκατάσταση  
  • τον μεταλλικό πάσσαλο  Π-80 αντιχαλαζικής εγκατάστασης και γραμμικής δεντροκαλλιέργειας
  • σωλήνες κατασκευών και κοίλους δοκούς για πολλαπλές εφαρμογές σε μεταλλικές κατασκευές, πασσάλους περίφραξης, δεντροκαλλιέργειες, κατασκευής θερμοκηπίων κ.α.
  • Ø CCST Επεξεργασία και Εμπορία Ανοξείδωτου Χάλυβα, πρωτοπόρος και μόνος κατασκευαστής σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα στην Ελλάδα με δυνατότητα επιλογής πάχους τοιχώματος που βρίσκουν εφαρμογή σε διάφορους κλάδους (αυτοκινητοβιομηχανία, εφαρμογές που απαιτούν προστασία από τη διάβρωση, κατασκευαστικούς ή διακοσμητικούς σκοπούς) στο νέο εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών.

Β) την επιχείρηση EURODOORWOOD Εσωτερικές – Εξωτερικές πόρτες, Αντισεισμικές πόρτες ασφαλείας – Βασιλειάδης & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΒΙ.ΠΕ. Σερρών – Έκθεση), που παράγονται  με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Η εταιρεία συνδυάζοντας την πολύχρονη πείρα της στο χώρο του ξύλου προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, ασφάλειας, και άριστης αισθητικής.

    Τα πολύ όμορφα και σύγχρονα περίπτερα των παραπάνω σερραϊκών επιχειρήσεων στην Έκθεση INFACOMA επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος, κ. Αριστείδης Δρογαλάς, ο Οικονομικός Επόπτης, κ. Ιωάννης Μπαλίτης, μαζί με τον υπάλληλο, κ. Στέργιο Σίκαλο, και η Διευθύντρια, κ. Θωμαή Μπόζιου επισκέφτηκε το περίπτερο της ΠΑΝ ΜΕΤΑΛ και της CCST. Θερμή υποδομή επεφύλαξαν στους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων, κ. Γιάννης Παναγιώτου και όλα τα στελέχη του ομίλου ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, καθώς και οι κύριοι  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ της EURODOOR WOOD. Οι εντυπώσεις από την παρουσία των σερραϊκών επιχειρήσεων και των εξαιρετικών τους προϊόντων στην πολύ σημαντική αυτή διεθνούς εμβέλειας Έκθεσης του τομέα των κατασκευών ήταν πραγματικά άριστες και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, δήλωσε ότι είναι υπερήφανος για την υψηλή ποιότητα των επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου στην  27η INFACOMA .