ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΜΝΙΤΣΑ ΤΗΣ F.Y.R.O.M. ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΣΕΡΡΕΣ 03.11.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΜΝΙΤΣΑ ΤΗΣ F.Y.R.O.M.
ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

    Το Επιμελητήριο Σερρών επισκέφτηκαν σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 επιχειρηματίες από τη Στρούμνιτσα της F.Y.R.O.M., τους οποίους υποδέχτηκε ο  Α΄ Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Γιαννάκης και στελέχη του Επιμελητηρίου Σερρών.
    Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψής τους στο Νομό Σερρών με πρωτοβουλία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (ΚΕΚ), ο Διευθυντής του οποίου, κ. Γ. Αραπάκης συνοδεύει την αποστολή αυτή στην πόλη και στον Νομό μας.
    Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε την επικεφαλής της αποστολής, κα Zulieta Gjurkova, Διευθύντρια του Κέντρου για την Ανάπτυξη της Νοτιοανατολικής Περιφέρειας της F.Y.R.O.M. και τους συνοδεύοντες επιχειρηματίες για τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου Σερρών, για τα είδη και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό Σερρών, τις προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας των Σερρών και τις προτάσεις που υποβάλλονται από το Επιμελητήριο προς την κατεύθυνση αυτή στην Κυβέρνηση και σε όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων.
    Συζητήθηκαν επίσης θέματα επιχειρηματικής συνεργασίας σε τομείς όπως ο τουρισμός, το εξαγωγικό εμπόριο, η μεταποίηση, η αγροτική παραγωγή και η εκπαίδευση, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκαν ζητήματα κοινής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων στον τομέα των διασυνοριακών και άλλων ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων.