ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 19-20.01.2019

Αγαπητά μας μέλη – εκθέτες,

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε για ακόμη μια χρονιά στο Επιμελητήριο Σερρών με τις συμμετοχές σας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην 4η SEREXPO, καθώς και στις άλλες εκθέσεις μέσα στο έτος 2018.

Το Επιμελητήριο Σερρών με στόχο τη εξωστρέφεια του Νομού και των προϊόντων του προτίθεται να πραγματοποιήσει Επιχειρηματική αποστολή – Συμμετοχή σε Έκθεση στη Ρουμανία – Βουκουρέστι στις 19 -20 Ιανουαρίου 2019.

Οι κλάδοι ενδιαφέροντος στην συγκεκριμένη έκθεση είναι :

  • Τρόφιμα – Ποτά
  • Βιολογικά προϊόντα
  • Καλλυντικά
  • Τουρισμός    

Κατά την αποστολή στη Ρουμανία οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους με τη δυνατότητα λιανικής πώλησης (μόνο μπλοκάκι με τη σφραγίδα της εταιρίας – και όχι ταμειακή) και να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επιχειρήσεις από τη Ρουμανία.

Σας επισυνάπτουμε την Οικονομική προσφορά της Έκθεσης, καθώς και τα Ενημερωτικά δελτία για την επιχειρηματικότητα στη Ρουμανία από την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βουκουρέστι και της εταιρίας North Events η οποία διοργανώνει την Έκθεση.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο μετακίνησης και διαμονής στο Βουκουρέστι, καθώς και άλλες λεπτομέρειες για την λειτουργία της Έκθεσης.

Ευχόμαστε να συνεχίσουμε την εξαίρετη συνεργασία μας για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και των προϊόντων του Νομού μας.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Μέγκλας

 

* Πληροφορίες – Επικοινωνία

Νίκος Αθανασίου

 

Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών

Π. Κωστοπούλου 2, Σέρρες, 62122

T. (+30) 6976628057

F:  (+30) 23210 99740

Ε: athanki@eves.gr