ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΪΟΥ ΤΟ «ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2019»! Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού – Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας) διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά τον Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας για το σχολικό έτος 2018-2019 με τίτλο «Μαθητών Επιχειρείν».

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΪΟΥ ΤΟ «ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2019»!

 

Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τη  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και με την υποστήριξη της  Διεύθυνσης Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού – Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας) διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά τον Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας για το σχολικό έτος 2018-2019 με τίτλο «Μαθητών Επιχειρείν».

 

Στο Διαγωνισμό θα συμμετάσχουν ομάδες μαθητών – των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

 

Βασικός σκοπός του είναι η εξοικείωση των μαθητών με την έννοια της επιχειρηματικότητας και την επιχειρηματική κουλτούρα, διερευνώντας τις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματία και συνειδητοποιώντας τη συμβολή της επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Ευκαιρία για την επιχείρησή σας να γίνει χορηγός του ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ και την πρόσκληση για χορηγία.