ΕΤΟΙΜΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (e-Mall) www.agoraserres.gr ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στις Σερραϊκές Επιχειρήσεις – Μέλη του τη δυνατότητα προβολής και πώλησης προϊόντων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΤΟΙΜΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (e-Mall)  www.agoraserres.gr
ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στις Σερραϊκές Επιχειρήσεις – Μέλη του τη δυνατότητα προβολής και πώλησης προϊόντων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό
    Το Επιμελητήριο Σερρών δημιούργησε το e-Mall Σερρών (www.agoraserres.gr) και στηρίζει δυναμικά τις επιχειρήσεις που πουλάνε Προϊόντα και Εμπορεύματα Λιανικής ή Χονδρικής και παρέχουν Υπηρεσίες.
Η νέα υπηρεσία του Επιμελητηρίου Σερρών προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη του και δίνει τη δυνατότητα Ηλεκτρονικών Πωλήσεων τοπικών ή άλλων προϊόντων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής. Για τις σερραϊκές επιχειρήσεις είναι εφικτή πλέον η διάθεση των προϊόντων από τον Παραγωγό ή τον Έμπορο κατευθείαν στον κάθε Έλληνα καταναλωτή εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα, επιτυγχάνεται η σημαντική προβολή των τοπικών και άλλων προϊόντων του Νομού στο ευρύτερο ελληνικό αγοραστικό κοινό αλλά και όλων των επιχειρήσεων λιανικής, στους κατοίκους και επισκέπτες, προσφέροντας και δυνατότητα ηλεκτρονικής πώλησης.
Το πακέτο ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις περιλαμβάνει:
    Βιτρίνα των προϊόντων της επιχείρησης στην Ηλεκτρονική Αγορά του Επιμελητηρίου www.agoraserres.gr, καθώς και στο Ισόγειο Εκθετήριο στο κτίριο του Επιμελητηρίου,  με ταυτόχρονη και παράλληλη προβολή και στις  Πανελλαδικές Αγορές των Ελληνικών Επιμελητηρίων: www.directmarket.gr και www.filoxeno.com
    Ηλεκτρονικό Ράφι και Πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών (e-shop), με εύκολη ενσωμάτωση του και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ενώ η διαχείριση κειμένων, φωτογραφιών, προϊόντων, τιμών και παραγγελιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την κάθε επιχείρηση που συμμετέχει.
    Διασύνδεση όλων των  προϊόντων μέσω αρχείου XML, για e-shop που λειτουργούν ήδη για αυτόματο τακτικό ανέβασμα όλων των προϊόντων 
    Ειδική Εφαρμογή Μεταφορικών για κάθε courier, μεταφορική ή ταχυδρομείο που συνεργάζεται η κάθε επιχείρηση με πάρα πολλές ρυθμίσεις όπως κόστη:  συσκευασίας ή συσκευασίας δώρου, εκκαθάρισης πιστωτικής, παράδοση συγκεκριμένες ώρες ή Σάββατο, περιοχές και ζώνες ευθύνης και αποστολής από την επιχείρηση, δημιουργία πολλών ζωνών για την Ελλάδα και το Εξωτερικό (όλες οι χώρες) κ.ά.
    Διαχείριση παραγγελιών σε απλό περιβάλλον με δυνατότητα από στολής ή μεταφοράς με ίδια μέσα , παραλαβή παραγγελίας στο κατάστημα , αντικαταβολή, αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, κατάθεση κ.ά., με πρόσβαση και από κινητό ή tablet.
    Δυνατότητα εξυπηρέτησης και των πελατών χονδρικής μιας επιχείρησης για παραγγελίες σε 24ώρη βάση.
Όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και είναι προσβάσιμες και μέσα από το Portal του Eπιμελητηρίου, www.serreschamber.gr  και από την διεύθυνση www.agoraserres.gr ή www.directmarket.gr .
Δεν απαιτείται υποδομή από τις επιχειρήσεις και δεν υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό προϊόντων, φωτογραφιών, κειμένων και οποιοδήποτε άλλου πληροφοριακού υλικού θέλει να ανεβάσει η κάθε επιχείρηση. Παρέχεται πλήρης εξ αποστάσεως εκπαίδευση στους χρήστες, εκπαιδευτικό υλικό για την εύκολη εκμάθηση και διαρκής υποστήριξη.
Προβάλλετε τα προϊόντα, εμπορεύματα ή υπηρεσίες σας (με τιμές ή χωρίς τιμές) στην Ηλεκτρονική Αγορά του Επιμελητηρίου Σερρών www.agoraserres.gr σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, και αν θέλετε,  πουλήστε και ηλεκτρονικά επιλέγοντας για τα προϊόντα σας την ένδειξη «προς πώληση».
Για Πληροφορίες και Δήλωση Συμμετοχής  επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο στα τηλέφωνα:  2321099732 και 2321099724