ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Κ.ΜΕΓΚΛΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΘ – HELEXPO ΔΡ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΖΡΙΚΙΔΗΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ 78η ΔΕΘ

Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστο Μέγκλα, απέστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης, σχετικά με τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών στην 78η ΔΕΘ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ποζρικίδης, απευθυνόμενος στον  κ.Μέγκλα αναφέρει: «[…]Η πρωτοβουλία σας για την διοργάνωση ομαδικής συμμετοχής των μελών επιχειρήσεών σας στο περίπτερο 12 του εκθεσιακού μας κέντρου, θεωρούμε ότι επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αναλύοντας τόσο τα ποσοτικά όσο και τα ποιοτικά στοιχεία της διοργάνωσης. […] Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ΔΕΘ – HELEXPO θεωρεί το Επιμελητήριο Σερρών ως στρατηγικό της εταίρο και θα επιθυμούσαμε η συνεργασία μας να επεκταθεί και σε λοιπές διοργανώσεις μας που θεωρείτε ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μέλη του Επιμελητηρίου σας […]»

Επισυνάπτεται ολόκληρη η επισολή.

Σχετικά Αρχεία: