ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΤΗΣ SER-EXPO 2017. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ: “Είναι τιμή όλων μας που η SER-EXPO 2017 είχε Πρωταγωνιστές Εσάς! Είμαι πραγματικά υπερήφανος που η 3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση εμπλουτίστηκε με ακόμη περισσότερες, και σημαντικότατες Επιχειρήσεις!”

Σέρρες, 03.10.2017
                     Αρ. Πρωτ. 3947

ΠΡΟΣ: ΕΚΘΕΤΕΣ SER-EXPO 2017

Θέμα: Ευχαριστήρια Επιστολή Συμμετοχής στη 3η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Επιμελητηρίου Σερρών

Αγαπητοί Εκθέτες της SEREXPO 2017,
Κατά κοινή ομολογία, η 3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση του Επιμελητηρίου Σερρών και η τεράστια επιτυχία της ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς πάνω από εβδομήντα πέντε χιλιάδες επισκεπτών και αμέτρητα διθυραμβικά δημοσιεύματα, του εγχωρίου & ξένου τύπου, την ανάδειξαν ως μια από τις καλύτερες γενικές Εκθέσεις σε πανελλαδικό επίπεδο!
Σύσσωμος ο πολιτικός, δημοσιογραφικός, επιχειρηματικός κόσμος, Αρχές του Τόπου, της Κεντρικής Διοίκησης, Διπλωματικές Αρχές και κεντρικοί Θεσμικοί Φορείς τίμησαν δια της παρουσίας του Εσάς, τον Εκθεσιακό μας Χώρο, τον τόπο μας, την Επιχειρηματική Κοινότητα και το Επιμελητήριο Σερρών που την εκπροσωπεί.
Είναι τιμή όλων μας που η SER-EXPO 2017 είχε Πρωταγωνιστές Εσάς! Είμαι πραγματικά υπερήφανος που η 3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση εμπλουτίστηκε με ακόμη περισσότερες, και σημαντικότατες Επιχειρήσεις!
Καταφέρατε και αναδείξατε, με τον πλέον δυναμικό τρόπο, τα ανταγωνιστικά παραγόμενα προϊόντα και τις ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες που η επιχειρηματική μας κοινότητα έχει στη δυναμική της!
Καταφέραμε ενωμένοι να καθιερώσουμε την SEREXPO ως τον κορυφαίο Επιχειρηματικό Θεσμό που εξέλιπε από το τοπικό κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι, κάνοντας έναν ολόκληρο Νομό να γιορτάζει με «ΣΗΜΑΙΑ» το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ του τόπου μας!

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και προσωπικά, νιώθω τη βαθύτατη ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και συμμετοχή σας στο τόσο μεγάλο κι απαιτητικό αυτό εγχείρημα μας!
Η ομολογούμενη αυτή επιτυχία, που οφείλεται στη δική σας παρουσία & στήριξη, μας γεμίζει με πολλαπλή ευθύνη.  Αφενός να αξιοποιήσουμε την πείρα από τυχόν παραλείψεις, βελτιώνοντας συνεχώς την Έκθεση του Επιμελητηρίου Σερρών «SEREXPO». Αφετέρου να συνεχίσουμε μαζί ανάλογες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη στην εγχώρια και διεθνή αγορά των πλεονεκτημάτων παραγωγής και επιχειρείν του Νομού μας.
Μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να διασφαλίσουμε ένα υγιέστερο επιχειρηματικό-οικονομικό περιβάλλον για τον Νομό Σερρών, με βέβαιη την συνεπαγόμενη προοπτική κοινωνικής ευημερίας!  
Με τιμή,
Χρήστος Μέγκλας
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών

Σχετικά Αρχεία: