“ΗΜΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ” ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ

Την «Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης» γιόρτασαν τα Μέλη του Συλλόγου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών. Η Διοίκηση και τα Μέλη του εν λόγω συλλόγου μάλιστα πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης (11/11) Ημερίδα με θέμα «Ιδιωτική Ασφάλιση του σήμερα… Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής του αύριο».

Η «Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης» γιορτάζεται από το 2004 κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου με πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για να τονιστεί η συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου στην οικονομική, ψυχολογική και σωματική υγεία του σύγχρονου ανθρώπου. Όπως λένε οι άνθρωποι του ασφαλιστικού κλάδου «Η κοινωνική ασφάλιση ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει και η ιδιωτική ασφάλιση είναι η μόνη η οποία μπορεί να έρθει συμπληρωματικά για να καλύψει αυτά τα κενά. Σήμερα, αυτό που γιορτάζει ο κλάδος της ασφάλισης είναι η αξία της πρόληψης της ενημέρωσης και της ασφάλισης της ζωής μας». 

“Με περισσότερα από 200 χρόνια παρουσίας οι ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας παρέχουν στους Έλληνες και τις Ελληνίδες τα εχέγγυα για ένα ασφαλές αύριο”, συμπληρώνουν οι ασφαλιστές του Ν.Σερρών.