Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις Επιχειρήσεις του «Μαθητών Επιχειρείν 2018» – Το ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ κάνει περήφανη τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών, καθώς καθιερώνεται ως ένας πρωτοπόρος θεσμός, μοναδικός στην Ελλάδα, που δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να προσεγγίσουν την έννοια της επιχειρηματικότητας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
    Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 10:00 οι εκπρόσωποι των φορέων που είναι οι συντελεστές του 4ου Διαγωνισμού & Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας – ”ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ” 2018, και συγκεκριμένα εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο κος Δημήτρης Γιαννάκης, Α΄ Αντιπρόεδρος, από τη Δ/νση Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης ο Προϊστάμενος, κος Κώστας Τενεκετζής και από τη Δ/νση Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης, ο κος Γιώργος Κοντόπουλος, Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων.
    Η ανταπόκριση των Σχολείων από όλο το Νομό Σερρών στο ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι εντυπωσιακή και ξεπερνά κάθε προηγούμενο και κάθε προσδοκία, καθώς περισσότεροι από 450 μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων & Λυκείων του Ν. Σερρών μαζί με τους καθηγητές και δασκάλους τους διεκδικούν τη διάκριση στον 4ο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας και προετοιμάζονται πυρετωδώς προκειμένου να παρουσιάσουν επιχειρήσεις – αναμένεται να είναι περισσότερες από 25 – και τα προϊόντα που δημιούργησαν.
    Έτσι, την Παρασκευή 4 Μαϊου 2018, ο πεζόδρομος μπροστά από το Επιμελητήριο θα πλημμυρίσει με τους δημιουργικούς μαθητές των Σχολείων όλων των βαθμίδων που συμμετέχουν στο ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, οι οποίοι με κέφι, μεράκι και γνώση αναπτύσσουν εικονικές επιχειρήσεις και προϊόντα έχοντας πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες.
    Το ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ κάνει περήφανη τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών, καθώς καθιερώνεται ως ένας πρωτοπόρος θεσμός, μοναδικός στην Ελλάδα, που δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να προσεγγίσουν την έννοια της επιχειρηματικότητας, διερευνώντας τις δυσκολίες και τις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματία και ταυτόχρονα να συνειδητοποιήσουν τη συμβολή της επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Η «καινοτομία» ξεχωρίζει στη σύλληψη των επιχειρηματικών ιδεών της φετινής διοργάνωσης που εκπέμπει μήνυμα αισιοδοξίας για την Νεανική Επιχειρηματικότητα του τόπου μας.
    Υποστηρικτής του θεσμού είναι η Διεύθυνση Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της  Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.
    Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις Επιχειρήσεις του «Μαθητών Επιχειρείν 2018».
Παρασκευή 04.05.2018
Από τις 09:00 π.μ.
Έξωθεν του Επιμελητηριακού Μεγάρου Σερρών