Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΚΛΑ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ SITE «NEWSBEAST»

Μιλώντας σε Φόρουμ που έγινε στις Σέρρες στο πλαίσιο της διεξαγωγής της «1ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών» (Se-Expo 2015» ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Κωνσταντίνος Μίχαλος ανέλαβε τη δέσμευση ότι θα μεσολαβήσει προκειμένου να δημιουργηθεί σύντομα στην Αθήνα ένα εκθεσιακό κέντρο που θα φιλοξενεί εκδηλώσεις των Επιμελητηρίων όλης της χώρας, δίνοντας έτσι απάντηση στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστο Μέγκλα, ο οποίος στην ομιλία του είπε «Η πρότασή μας που θέλουμε να γίνει “σημαία” στην Κεντρική Ένωση των Επιμελητηρίων, είναι να γίνουν εκθεσιακοί χώροι για όλα τα Επιμελητήρια».

«Το θέμα των εκθεσιακών χώρων μας απασχολεί ιδιαίτερα, εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα, με την απαξία των ακινήτων και τις οικονομικές δυσκολίες των Δήμων, θα πρότεινα τη δημιουργία εκθεσιακού κέντρου στην Αθήνα, όπου η πρόσβαση είναι πιο εύκολη για όλη τη χώρα. Δεσμεύομαι να το προχωρήσουμε αμέσως», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ.Μίχαλος. 

Εδώ η σχετική δημοσίευση αναλυτικά : 

http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/1976689/michalos-me-tin-anakefaleopiisi-ton-trapezon-tha-prepi-arthoun-ta-capital-controls