Μέσω διαδικτύου, σε ζωντανή μετάδοση, τα εγκαίνια των εκδηλώσεων στο Μετρό (Σύνταγμα) στις 22/4/2010

Ζωντανά μέσω διαδικτύου http://www.serrestv.gr/
τα εγκαίνια των εκδηλώσεων στο Μετρό στο Σύνταγμα στις 22/4/2010

Απευθείας μετάδοση των εγκαινίων των εκδηλώσεων στο ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο διαδικτυακό κανάλι www.serrestv.gr  την Πέμπτη 22-4-10 στις 20:00μ.μ.

Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Σερρών έχει προγραμματίσει Έκθεση σερραϊκών προϊόντων όλων των κλάδων και παρουσίαση όλου του Νομού, (επιχειρηματικό, παραγωγικό, τουριστικό, πολιτιστικό  προφίλ), στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα στις 22, 23, 24 και 25 Απριλίου 2010.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Απριλίου 2010 και ώρα 20:00 στην Πλατεία Συντάγματος, από την Υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κα Λούκα Κατσέλη παρουσία της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, κας Αγγελικής  Γκερέκου και πολλών άλλων επισήμων από την πολιτική, πολιτιστική και επιχειρηματική κοινότητα.

Σας προσκαλούμε όλους στην Πλατεία Συντάγματος την Πέμπτη 22 Απριλίου στα εγκαίνια των πολλαπλών εκδηλώσεων προβολής των Σερρών, οι οποίες εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 με παράλληλη Έκθεση σερραϊκών προϊόντων στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Παράλληλα, μπροστά στην είσοδο προς το σταθμό του ΜΕΤΡΟ, θα τοποθετηθούν καλαίσθητες παγόδες για τις δράσεις προβολής του Νομού και των σερραϊκών προϊόντων, με παράλληλες εκδηλώσεις ζωντανής παρασκευής τοπικών προϊόντων (Ακανές Λαϊλιά Σερρών, σερραϊκή μπουγάτσα και πολλά άλλα) και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως λαϊκά δρώμενα, παραδοσιακοί χοροί κ.ά., από όλους τους σερραϊκούς συλλόγους της Αθήνας, αλλά και του νομού Σερρών.

Οι Σέρρες θα είναι εκεί….. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις ομορφιές του Νομού μας, τις σερραϊκές επιχειρήσεις,  την παράδοσή μας και να γευτείτε τα μοναδικά προϊόντα μας!

Το Επιμελητήριο Σερρών στο «Έχει Γούστο»
με την Μπήλιω Τσουκαλά αύριο Τρίτη 20 Απριλίου

Ενόψει της μεγάλης αυτής εκδήλωσης στο Μετρό του Συντάγματος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Αριστείδης Δρογαλάς, δέχτηκε πρόσκληση από την εκπομπή «Έχει Γούστο» με την Μπήλιω Τσουκαλά,  την οποία αποδέχθηκε ευχαρίστως και έτσι αύριο Τρίτη 20 Απριλίου 2010 και ώρα 16:00 – 1800, θα βρίσκεται στη ζωντανή εκπομπή της ΝΕΤ, που θα παρουσιάσει τα προϊόντα, τις επιχειρήσεις και το τουριστικό προφίλ του Νομού μας, καθώς και τις μελλοντικές δράσεις του Επιμελητηρίου για την τόνωση της επιχειρηματικότητας στις Σέρρες.