ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 79η Δ.Ε.Θ.

   
     Τις εντυπώσεις από την πρώτη μέρα κέρδισε το Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που άνοιξε την αυλαία της το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 του ίδιου μήνα. Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στο Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών τις δύο πρώτες μέρες της ΔΕΘ. Όλοι οι  επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από το Σερραϊκό Περίπτερο και εντυπωσιασμένοι από το μοναδικό και καλαίσθητο  τρόπο που οι Σερραϊκές Επιχειρήσεις παρουσιάζουν τα ποιοτικά προϊόντα τους.  Στο επίκεντρο των συζητήσεων των επισκεπτών, φυσικά ήταν οι ανακαλύψεις στην Αρχαία Αμφίπολη. Άλλωστε η διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών φρόντισε να υπάρχει σε περίοπτη θέση εξωτερικά του Περιπτέρου μια τεράστια φωτογραφία με τις Σφίγγες της Αμφίπολης.
      Το Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.  Οι δύο Υπουργοί και ο Πρόεδρος της ΚΕΕ έδωσαν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστο Μέγκλα, γεύτηκαν Σερραϊκά τοπικά προϊόντα και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από όσα είδαν στο Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών. Από την πρώτη μέρα κοντά στους Σερραίους Εκθέτες βρίσκονται ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας, ο Α Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Γιαννάκης, ο Γενικός Γραμματέας και «ψυχή» της Σερραϊκής συμμετοχής στη ΔΕΘ κ. Ιωάννης Κίρπιτσας και ο οικονομικός Επόπτης κ. Θωμάς Τενεκετζής.  Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, είχε συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργο Ορφανό, ο οποίος θα τελέσει τα εγκαίνια του Περιπτέρου 12 την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:30μμ. 
       Αξίζει να τονίσουμε ότι το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 17:00 στο περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών στην 79Η ΔΕΘ στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος “Skills Balancing”. Στην Ημερίδα Ομιλητές θα είναι μεταξύ άλλων ακαδημαϊκών και ο Πρόεδρος, κ. Δημήτρης Πασχαλούδης και ο Αντιπρόεδρος κ. Αναστάσιος Μωυσιάδης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Ημερίδας και να καταθέσουν τις προτάσεις και θέσεις τους επί του θέματος, καθώς και να επισκεφτούν το περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών , όπου συμμετέχει με δικό του stand και το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στην 79 Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προβλέπεται ΔΩΡΕΑΝ μετάβαση και επιστροφή με λεωφορείο από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έως την Τρίτη 09.09.2014 και ώρα 12:00 στη Γραμματεία Προέδρου, Αναπληρωτών Προέδρου & Γραμματέα Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, Κτίριο Διοίκησης Τ.Ε.Ι., τηλ: 2321049141(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).