ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 2η FOOD EXPO GREECE ΣΤΟ METROPOLITAN EXPO ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

Το Επιμελητήριο Σερρών στηρίζοντας τις Σερραϊκές επιχειρήσεις, συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην 2η FOOD EXPO GREECE, στη μεγαλύτερη έκθεση για Τρόφιμα & Ποτά στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε από 14 έως 16 Μαρτίου 2015 στο METROPOLITAN EXPO. Μία έκθεση που αφενός μεν ανταποκρίνεται στον εξαγωγικό προσανατολισμό των επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών, αφετέρου συμβάλλει αποτελεσματικά στην περαιτέρω διείσδυσή τους στην ελληνική αγορά, φέρνοντάς τες σε άμεση επαφή με τους δυναμικούς κλάδους της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. Οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν τα Σερραϊκά προϊόντα ενώ κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η λέσχη αρχιμαγείρων Νομού Σερρών μαγείρεψε χρησιμοποιώντας τις μοναδικές και εξαιρετικές πρώτες ύλες που παράγει ο Νομός Σερρών.

Οι Σερραίοι Επιχειρηματίες δήλωσαν πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή τους στη 2η FOOD EXPO αφού είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πολλές συναντήσεις με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν συνεργασίες και ταυτόχρονα να διαφημίσουν τα Σερραϊκά προϊόντα σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Επιμελητήριο Σερρών εκπροσώπησαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Γιαννάκης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Γούνας.