Με πολύ μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Μαΐου στο Σιδηρόκαστρο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης (Μπάντμιντον).Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ (Μπάντμιντον) ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ (Μπάντμιντον) ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ
Με πολύ μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Μαΐου στο Σιδηρόκαστρο το Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα  Αντιπτέρισης (Μπάντμιντον).
Πάνω από 200 αθλητές, μαζί με τους συνοδούς τους, προπονητές και φίλοι του αθλήματος από ολόκληρο τον κόσμο φιλοξενήθηκαν για τέσσερις μέρες στο Νομό Σερρών, δίνοντας σημαντική ανάσα στην τοπική οικονομία και συμβάλλοντας στην τουριστική προβολή του Νομού. Οι διοργανωτές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση των Σερραίων, οι οποίοι κατέκλυσαν τις εξέδρες του κλειστού Γυμναστηρίου Σιδηροκάστρου.
Το Επιμελητήριο Σερρών στήριξε εμπράκτως αυτήν τη σπουδαία διοργάνωση, αποδεικνύοντας ότι είναι αρωγός κάθε ανάλογης προσπάθειας. Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης βράβευσε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών κατά την τελετή έναρξης των αγώνων την Παρασκευή 16.05.2014, ενώ κατά την τελετή λήξης των αγώνων ο Πρόεδρος, κ. Χρήστος Μέγκλας και ο Α΄ Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Γιαννάκης συμμετείχαν στις απονομές των μεταλλίων στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές.