ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ |1919-2019| ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΪΟΥ 2019!

Με τη στήριξη του Επιμελητηρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών γιόρτασε τα 100 χρόνια απο την ίδρυση του [1919-2019] το Σάββατο 11 Μαΐου!

Κατα τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που διατηρεί το Επιμελητηριο με τον Εμπορικό Σύλλογο όλα αυτα τα χρόνια, στην ενίσχυση & στήριξη του με καθε δυνατό τροπο καθώς και στις απο κοινού δράσεις που αναλαμβάνουν για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού κόσμου. Ευχήθηκε να μην χασουμε αλλες εμπορικές επιχειρησεις και οι έμποροι να παρακολουθούν τις αλλαγες που γίνονται παγκοσμίως και να προσαρμόζονται. Τελος, τόνισε οτι ειναι αναγκαία η βοήθεια και η κρατικη υποστήριξη τους καθώς και η μείωση των φόρων.

 

Κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης, την οποια έντυσε μουσικά το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «The Voices» του Ωδείου Σερρων Β. Ταπέ, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εμπόρους που διετέλεσαν πρώην Προέδροι του Εμπορικού Συλλόγου.