Οι Σέρρες πάνε……Σύνταγμα! 22-25 Απριλίου 2010 στο σταθμό του Μετρό

Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Σερρών έχει προγραμματίσει Έκθεση σερραϊκών προϊόντων όλων των κλάδων και παρουσίαση όλου του Νομού, (επιχειρηματικό, παραγωγικό, τουριστικό, πολιτιστικό  προφίλ), στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα στις 22, 23, 24 και 25 Απριλίου 2010.

Παράλληλα, μπροστά στην είσοδο προς το σταθμό του ΜΕΤΡΟ, θα τοποθετηθούν καλαίσθητες παγόδες για τις δράσεις προβολής του Νομού και των σερραϊκών προϊόντων, με παράλληλες εκδηλώσεις ζωντανής παρασκευής τοπικών προϊόντων (Ακανές Λαϊλιά Σερρών, σερραϊκή μπουγάτσα και πολλά άλλα) και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως λαϊκά δρώμενα, παραδοσιακοί χοροί κ.ά., από όλους τους σερραϊκούς συλλόγους της Αθήνας, αλλά και του νομού Σερρών.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η εξωστρέφεια των σερραϊκών επιχειρήσεων και των εξαιρετικών σερραϊκών προϊόντων, η στήριξη των "Μπακάλικων Σερρών" που λειτουργούν εδώ και τρία χρόνια στην πρωτεύουσα,  καθώς και η προβολή του υπέροχου τουριστικού προϊόντος του Νομού μας με  εκδηλώσεις λαϊκού πολιτισμού από τους εκφραστές τής παράδοσης του τόπου μας απανταχού της Ελλάδας.

Τις εκδηλώσεις του Νομού Σερρών θα εγκαινιάσει η Υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κα Λούκα Κατσέλη την Πέμπτη 22 Απριλίου 2010 και ώρα 20:00 στην Πλατεία Συντάγματος, παρουσία της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, κας Αγγελικής  Γκερέκου και πολλών άλλων επισήμων από την πολιτική, πολιτιστική και επιχειρηματική κοινότητα.

Σας προσκαλούμε όλους στην Πλατεία Συντάγματος στα εγκαίνια των πολλαπλών εκδηλώσεων προβολής των Σερρών από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2010 και στην Έκθεση σερραϊκών προϊόντων στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Οι Σέρρες θα είναι εκεί….. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις ομορφιές του Νομού μας, τις σερραϊκές επιχειρήσεις,  την παράδοσή μας και να γευτείτε τα μοναδικά προϊόντα μας!