Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς κατέθεσε τις προτάσεις του Επιμελητηρίου στον Αλέξη Χαρίτση

Τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση υποδέχτηκε το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιουνίου στο γραφείο του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο κ. Χαρίτσης στις Σέρρες και σ‘ αυτήν συμμετείχαν μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου καθώς και ο βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης και στελέχη του κόμματος.
Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ενεχείρισε στον κ. Χαρίτση τον φάκελο που περιλαμβάνει τις προτάσεις του Επιμελητηρίου για την στήριξη του επιχειρείν και την εν γένει ανάπτυξη του Νομού, καθώς και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για μείζονα θέματα, προς όλους τους αρμόδιους φορείς.
Το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση ήταν η ενεργειακή κρίση που πλήττει ανεπανόρθωτα τους επαγγελματίες και η ανάγκη να στηριχθούν ουσιαστικά ώστε να μην οδηγηθούν στην απόλυτη καταστροφή.
Επιπλέον ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Χαρίτση για τις δράσεις του Επιμελητηρίου, κάνοντας ειδική και εκτενή αναφορά στην SEREXPO 2022 που προετοιμάζει το Επιμελητήριο και στην οποία προσκάλεσε τον κ. Χαρίτση να παραστεί.