Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ

Το Ιερό Ησυχαστήριο του Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών επισκέφθηκε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον ανώτατο πολιτειακό παράγοντα της χώρας η Ηγουμένη Ιακώβη, η Μοναστική Αδελφότητα, ο κτήτορας του Ησυχαστηρίου και Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Ξενοφώντος του Αγίου Όρους Αρχιμ. Αλέξιος. Τον κ.Παυλόπουλο συνόδευαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, οι Αρχηγοί των Τριών Επιτελείων και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Παρόντες στην επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν ακόμα ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος, ο Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου Ιερόθεος, ο πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, Αρίστος Κασμίρογλου, η Υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη, ο Σερραίος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης και ο πρώην Υπουργός Παιδείας Πέτρος Ευθυμίου.

Από πλευράς του Επιμελητηρίου Σερρών στο Ακριτοχώρι και στην εκεί επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας βρέθηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γιαννάκης.