Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά! Αυξημένο το ενδιαφέρον εκθετών και φορέων

Στο στάδιο της προετοιμασίας για τη SEREXPO 2023 έχει μπει το Επιμελητήριο Σερρών , τοποθετώντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της διοργάνωσης.

Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση, ενόψει του κορυφαίου επιχειρηματικού γεγονότος, στην οποία έλαβαν μέρος παλιοί και νέοι εκθέτες καθώς και φορείς, που στηρίζουν διαχρονικά την προσπάθεια.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου και αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους που θέτει για ακόμη μία χρονιά η SEREXPO. «Προετοιμαζόμαστε ώστε φέτος να πάμε τη SEREXPO 2023 ακόμη πιο ψηλά. Οι στόχοι μας είναι μεγαλεπήβολοι και εστιάζουμε στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξωστρέφεια , τόσο σε επίπεδο συμμετοχής , όσο και σε επίπεδο επισκεπτών, με τις επιχειρήσεις μας να βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο. Θέλουμε περισσότερους επισκέπτες στη SEREXPO που θα μείνουν στις Σέρρες και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το τουριστικό προϊόν του Νομού μας», τόνισε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ανακοίνωσε πως η SEREXPO 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 20-24 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ και ενημέρωσε πως έχουν ανοίξει ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής. «Το στοίχημα για την επιτυχία της περσινής SEREXPO το κερδίσαμε όλοι μαζί. Πάμε ακόμη πιο ψηλά φέτος και σε αυτό το εγχείρημα σας θέλουμε όλους κοντά μας. Τον Αντιπεριφερειεάρχη μας, που στηρίζει τόσα χρόνια ενεργά την SEREXPO,τους Δήμους μας, την ΟΕΒΕΣΣ, τον Εμπορικό Σύλλογο, τα Σωματεία του Νομού μας, όλους τους υπόλοιπους φορείς και φυσικά όλο τον κόσμο που μας στηρίζει σταθερά και δυναμικά» επισήμανε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος εξέφρασε για ακόμη μία φορά την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας- Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στη SEREXPO 2023 ,ως συνδιοργανωτής στη μεγάλη διοργάνωση.

Επιπλέον , οι εκθέτες που ήταν παρόντες εξέθεσαν τις απόψεις τους για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της διοργάνωσης και έγινε μια εκτενής συζήτηση για θέματα οργανωτικά και διαδικαστικά.

Το «παρών»  στη συνάντηση έδωσαν επίσης ο βουλευτής της Ν.Δ Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, ο Δήμαρχος Ηράκλειας Γιώργος Κουτσάκης, ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, ο Αντιδήμαρχος Σερρών Γιώργος Ταΐρης, η Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Παπά Λένα Πατρίκη, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σερρών Νικόλαος Παπαδόπουλος, η κα. Ρέκλη ως εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και η κα. Στέλλα Ελευθεριάδου Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών.

Από το Επιμελητήριο Σερρών παρόντες ήταν οι : Θωμάς Τενεκετζής Α΄Αντιπρόεδρος , Γιώργος Ταΐρης Γενικός Γραμματέας, Ελένη Τσιαπάρα Οικονομική Επόπτρια ,Γιώργος Μήχος Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Γιάννης Παπουτσής Υπεύθυνος ΓΕ.ΜΗ. και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., Αργυρώ Δαρνάκα, Εύα Ματάκου-Πιένκος, Διαλεχτή Παυλάκη, Γιώργος Γούνας, Χρήστος Τρούπης και Διονύσης Τριανταφύλλου.

Όλοι τόνισαν την ανάγκη στήριξης της μεγάλης προσπάθειας και μιας καλής συνεργασίας που θα αποφέρει και πάλι καρπούς.