Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ

Το «παρών» στην Επιστημονική Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/03/2016) στο Αμφιθέατρο του Διδακτηρίου του ΤΕΦΑΑ Σερρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας και ο Α’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γιαννάκης. 

Η ιδιαιτέρως εποικοδομητική αυτή ημερίδα εντασσόταν στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων από την ίδρυση του ΤΕΦΑΑ Σερρών και η Επιστημονική Ημερίδα, που είχε την υπογραφή του Εργαστηρίου Νευρομηχανικής είχε ως θέμα : «Μηχανική και Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων».

Ανεβαίνοντας στο βήμα και χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για το ΤΕΦΑΑ Σερρών εξάροντας τη συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο(2) Φορέων (Επιμελητήριο Σερρών – ΤΕΦΑΑ Σερρών) και η οποία εσχάτως έχει ακόμη περισσότερο ενταθεί με κορωνίδα την Πρακτική Άσκηση φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος σε σερραϊκές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, ο κ.Μέγκλας απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο και τους λοιπούς ακαδημαϊκούς του ΤΕΦΑΑ Σερρών επεσήμανε την ανάγκη να ενθαρρυνθεί περαιτέρω η άθληση και η γυμναστική στους κόλπους των όλων των κοινωνικών ομάδων και ταυτόχρονα τους κάλεσε να πιέσουν κι αυτοί από τη δική τους πλευρά την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και την επίσημη Πολιτεία για να παραχωρηθούν σε Συλλόγους και ερασιτεχνικά Σωματεία χώροι εκγύμνασης προς τους πολίτες.

Εξάλλου, στην ίδια εκδήλωση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας είχε την ευκαιρία να συναντήσει έναν παλιό καλό του φίλο, τον Καθηγητή Αθλητιατρικής με έμφαση στους τραυματισμούς και τις παθήσεις του κινητικού συστήματος του ΔΠΘ(Κομοτηνή), Γεώργιο Γκοδόλια,  ο οποίος ήταν μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων της Ημερίδας.      

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Σερρών.  

Από το Γραφείο Τύπου