Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Ο επιχειρηματικός κόσμος και κυρίαρχα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν αντέχουν άλλη αβεβαιότητα. Χρειάζονται σταθερό έδαφος για να παραμείνουν στη ζωή. Για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να στηρίξουν την αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου», τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, ο οποίος παρέστη στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος). Η ΓΣ πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (05/09) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του κτηρίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Εγνατία.
Από τη δική του πλευρά ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, τόνισε ότι «Είναι καιρός το πολιτικό σύστημα να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να κάνει ό,τι απαιτείται για να σταθεί η χώρα και πάλι στα πόδια  της».

Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθη και η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, η οποία υποστήριξε ότι «Η ελληνική κρίση δεν είναι ίδια με την κυπριακή, γι’ αυτό οι περιορισμοί μπορούν να αρθούν πολύ γρηγορότερα». Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι «τα capital controls –κυρίως για τις επιχειρήσεις- θα χαλαρώνουν κάθε εβδομάδα και περισσότερο».

Από το Γραφείο Τύπου