Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

    Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010 τους υπαλλήλους του Επιμελητηρίου, καθώς είχαν τη χαρά να συναλλαγούν και να εγγράψουν ως μέλος του Επιμελητηρίου Σερρών, το Χρυσό Ολυμπιονίκη (Ατλάντα 1996) της Ενόργανης Γυμναστικής, κ. Ιωάννη Μελισσανίδη (ως ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ – ΛΟΤΤΟ κ.λ.π. που ξεκινά στο Σιδηρόκαστρο).

    Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης παρουσιάστηκε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Επιμελητηρίου, ήταν απλός, οικείος και ιδιαίτερα φιλικός, και έδειξε μεγάλη χαρά για τη θερμή υποδοχή και την αγάπη, όπως είπε, που του έδειξαν οι υπάλληλοι του Επιμελητηρίου, με τους οποίους με πολλή ευχαρίστηση φωτογραφήθηκε.

    Στον κ. Μελισσανίδη έγινε ενημέρωση για το ρόλο του Επιμελητηρίου και τις δραστηριότητές του για την προβολή των επιχειρήσεων, των προϊόντων και την εν γένει ανάπτυξη του Νομού Σερρών (Συνέδρια Γαστρονομίας, Ρεκόρ Guinness, Εκθέσεις στο Μετρό Σύνταγμα κ.ά.), και του επιδόθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για το επιχειρηματικό, πολιτιστικό και τουριστικό προφίλ του Νομού Σερρών, και του προσφέρθηκε, ένα μπουκάλι σερραϊκού κρασιού, μαζί με τον κατάλογο των σερραϊκών οίνων και αποσταγμάτων.

    Ο Ολυμπιονίκης μας, καταγόμενος από τη Βυρώνεια Σερρών, δήλωσε ότι αγαπάει τις Σέρρες και ότι είναι στη διάθεση του τόπου του και του Επιμελητηρίου,  για να βοηθήσει όσο μπορεί, στην προσπάθεια προβολής του Νομού Σερρών.