ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τους ανθρώπους του Επιμελητηρίου Σερρών παραδόθηκαν σήμερα Τετάρτη 30/03/2016 στο Δήμο Παιονίας του Ν.Κιλκίς (αποθήκες Πολυκάστρου) Τρόφιμα και άλλα Είδη Πρώτης Ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για την ανακούφιση των προσφύγων που βρίσκονται στο συνοριακό σταθμό της Ειδομένης. 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών αντιλαμβανόμενη το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από 15 περίπου ημέρες την προσπάθεια για τη συγκέντρωση Τροφίμων, Φαρμάκων, Ρούχων και άλλων Ειδών Πρώτης Ανάγκης. Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική, καθώς τόσο τα Μέλη του Επιμελητηρίου Σερρών όσο και οι απλοί Σερραίοι πολίτες έδωσαν με το παραπάνω ό,τι μπορούσαν.

«Η ροή των μεταναστών είναι τεράστια καθημερινά και είναι σημαντικές οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται από διάφορους Φορείς» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το Επιμελητήριο Σερρών για την άμεση ανταπόκριση.

Τα 46 κιβώτια που παραδόθηκαν περιείχαν χαρτικά, είδη προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα μακράς διαρκείας (βρεφικά γάλατα, νερά, χυμοί κ.ά), παπούτσια, ρούχα, κουβέρτες και φάρμακα. 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες της στο Μέλος του ΔΣ, Κώστα Παπαπαναγιώτου για την ευγενική παραχώρηση του φορτηγού που μετέφερε τα αγαθά στην έδρα του Δήμου Παιονίας.

Από το Γραφείο Τύπου