Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας :  «Ίδρυση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» &  «Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

   
H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, αρμόδιο εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΠ ΠΚΜ)- ΕΦΕΠΑΕ             

σας προσκαλούν στην

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 

που συνδιοργανώνουν με θέμα:

Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας :
   
    «Ίδρυση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»
&
    «Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

τη Δευτέρα 8/4/2019 και ώρα 6.30μ.μ.
στην Αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του
Επιμελητηρίου Μεγάρου Σερρών, στις Σέρρες
(Γ.Κωστοπούλου 2, 3ος όροφος)

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας.

Η ενημέρωση για τις Δράσεις θα γίνει από τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΥΔ ΕΠ ΠΚΜ) και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ/ΕΦΕΠΑΕ.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

Σχετικά Αρχεία: