Προβολή σερραϊκών επιχειρήσεων, προϊόντων και τουριστικού προφίλ Ν. Σερρών στο Σύνταγμα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Σερρών Ενημερώνει τα μέλη του ότι το διάστημα από 22 έως 25 Απριλίου 2010 πρόκειται να χρησιμοποιήσει την  Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα προκειμένου να προβληθούν οι σερραϊκές επιχειρήσεις και τα προϊόντα όλων των κλάδων,  καθώς και το τουριστικό προφίλ του Ν. Σερρών.

Στην αίθουσα των 600 τ.μ. που υπάρχει στο χώρο, όλοι οι επιχειρηματίες του νομού μας θα μπορούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους για ένα τετραήμερο και να κλείσουν συμφωνίες, καθώς προσκεκλημένοι της εκδήλωσης θα είναι αλυσίδες s/m και άλλοι επαγγελματίες διαφόρων κλάδων.

Η παρουσίαση θα πλαισιώνεται και θα ενισχύεται με διάφορα events και ό,τι αξιόλογο έχει να επιδείξει ο νομός μας σε ομορφιά, παράδοση και πολιτισμό.

Την πρωτοβουλία του ΕΒΕΣ υποστηρίζουν η Ν.Α. Σερρών και η ΤΕΔΚ (Τοπική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων). Στόχος είναι η προώθηση των σερραϊκών προϊόντων και επιχειρήσεων όλων των ειδών και η στήριξη των "Μπακάλικων Σερρών" που λειτουργούν εδώ και τρία χρόνια στην πρωτεύουσα.

Καλούνται όσοι επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 23210 99726, κα Τσιαρέα, για πληροφορίες σχετικά  με το κόστος συμμετοχής και για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση.