ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επιχειρηματική Αποστολή στο Βελιγράδι

Αγαπητοί  Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο της Αν. Γενικής Γραμματέως Διεθνών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας σε συνεργασία  με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο  Θεσσαλονίκης και το Γραφείο Ο.Ε.Υ στο Βελιγράδι, πρόκειται να διοργανώσει επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.
Η αποστολή αφορά στους Έλληνες  επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς δομικών υλικών και στον κατασκευαστικό κλάδο.
    Η επιχειρηματική αποστολή θα πραγματοποιηθεί  το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2013.   

Tιμή συμμετοχής ανά άτομο (οδικώς):

140 – 165 ευρώ  για συμμετοχή 25 ατόμων & 120 – 145 ευρώ για συμμετοχή 45 ατόμων.

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται: μεταφορά και επιστροφή με λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 *  με ημιδιατροφή, μετακινήσεις, ασφάλεια αστικής ευθύνης και ασφάλεια  ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Το πρόγραμμα των προκαθορισμένων συναντήσεων θα καταρτισθεί από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Βελιγράδι.

Παρακαλούμε όπως οι επιχειρήσεις-μέλη σας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι να κοινοποιούν τα στοιχεία τους στο email του Γραφείου ΟΕΥ Βορείου Ελλάδας (  groeybe@mfa.gr  )  έως την 22α   Μαΐου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 23210 99710, 99726, κα. Ελίζα Τσιαρέα.