ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ στην 79η ΔΕΘ (6-14/9/2014) την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 ΣΤΙΣ 19:30

Το Επιμελητήριο Σερρών, ακόμα πιο δυναμικά φέτος, με μια δυνατή, ελκυστική και ποικίλη παρουσία του επιχειρηματικού, παραγωγικού, τουριστικού και πολιτιστικού προφίλ του Ν. Σερρών, ύστερα από το επιτυχημένο «παρών» της προηγούμενης χρονιάς, παροτρύνοντας, καθοδηγώντας και υποστηρίζοντας τις σερραϊκές επιχειρήσειςσυμμετέχει στην 79η ΔΕΘ, στηρίζοντας και πιστεύοντας στο θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης ως του σημαντικότερου οικονομικού γεγονότος της Βόρειας Ελλάδας.

Στην 79η ΔΕΘ (6-14/9/2014), στο κεντρικό περίπτερο 12, με τη συμμετοχή πολλών σερραϊκών επιχειρήσεων, και φορέων του Ν. Σερρών προβάλλουμε τη σερραϊκή επιχειρηματικότητα όλων των κλάδων, τα μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα,  τις υπηρεσίες τους, τους όμορφους τουριστικούς προορισμούς και το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο του Ν. Σερρών. Με αυτόν τον τρόπο, με μεράκι και αισιοδοξία, στέλνουμε την εξωστρέφεια, σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων, ως ηχηρό μήνυμα διεξόδου καικόντρας στην οικονομική κρίση. 
Έναπλούσιο πρόγραμμα παράλληλων πολιτιστικών δρώμενων, εκδηλώσεων γευσιγνωσίαςκαι πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες του σερραϊκού περιπτέρου.

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του περιπτέρου του Νομού Σερρών στην 79η ΔΕΘ (περίπτερο 12),την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:30.
Σας καλούμε να μας επισκεφτείτε, να δείτε και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το Σερραϊκό επιχειρείν και, βέβαια, να γευτείτε τα μοναδικά Σερραϊκά τρόφιμα  και ποτά.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κύριος Γεώργιος Ορφανός.

Με Τιμή
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Μέγκλας