Πρόσκληση σε ευρεία σύσκεψη την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 με θέμα «Επικείμενο κλείσιμο του ΤΕΙ Σερρών».

Αξιότιμες Κυρίες, Αξιότιμοι Κύριοι,

Στη χθεσινή (1 Δεκεμβρίου 2010) έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών με θέμα: «Επικείμενο κλείσιμο του ΤΕΙ Σερρών», στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών, κ. Δημήτρης Πασχαλούδης, ο οποίος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο συγχώνευσης με άλλα γειτονικά ΑΕΙ ή ακόμα και κλεισίματος του ΤΕΙ Σερρών, ήταν διάχυτη η ανησυχία όλων των μελών του Δ.Σ. που συμμετείχαν, καθώς και των εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου, για τις τραγικές οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές συνέπειες που θα είχε για τον τόπο μας ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Προκειμένου να προλάβουμε αυτές τις εξελίξεις, πιστεύουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας σε αυτό το ενδεχόμενο και πολύ μάλιστα να καταδείξουμε ότι ως σερραϊκή κοινωνία, όλοι οι πολιτικοί και κοινωνικοί εταίροι, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την παραμονή στο Νομό μας και αναβάθμιση του ΤΕΙ Σερρών, καθώς αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ζωτικές πηγές ανάπτυξης αυτού του τόπου.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε ευρεία σύσκεψη για το ανωτέρω θέμα, αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 και ώρα 21:00 στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης»  (3ος όροφος επιμελητηριακού μεγάρου).

Πιστεύοντας ότι συμμερίζεσθε την ανησυχία της Διοίκησης του ΤΕΙ και όλου του επιχειρηματικού κόσμου για την κρισιμότητα του θέματος, είμαστε βέβαιοι ότι ως εκπρόσωποι των πολιτών και των κοινωνικών φορέων που υπηρετείτε θα συμμετάσχετε στη σύσκεψη, καταθέτοντας τις πολύτιμες προτάσεις σας για τον τρόπο αντιμετώπιση του προβλήματος.

   

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ