Σερραϊκό Παντοπωλείο με τοπικά προϊόντα στο Εμπορικό Κέντρο Προμαχώνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε με επιτυχία η λειτουργία του Σερραϊκού Παντοπωλείου με τοπικά προϊόντα, στο Εμπορικό Κέντρο του Προμαχώνα,  από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, κ. Δημήτρη Μπακρατσά. Στο Παντοπωλείο αυτό μπορούν να βρούν οι επισκέπτες του Κέντρου και του Νομού μας, πλήθος από τα εκλεκτά σερραϊκά προϊόντα ζυμαρικά, μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, κρασιά, ούζα, λικέρ και άλλα οινοπνευματώδη ποτά, ακανέδες και άλλα γλυκά, ξηρούς καρπούς, καβουρμά, και γενικά μια μεγάλη ποικιλία από τα προϊόντα που χαρακτηρίζουν το Νομό Σερρών και παράγονται με μεράκι και προδιαγραφές ποιότητας από σερραϊκές επιχειρήσεις και άλλους παραγωγούς.

Το Σερραϊκό Παντοπωλείο αυτό επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος, κ. Αριστείδης Δρογαλάς, ο Β΄Αντιπρόεδρος, κ. Ε. Πολίτης, ο Οικ. Επόπτης, κ. Ι. Μπαλίτης και το μέλος του Επιμελητηρίου, κ. Κ. Γκόφης και θαύμασαν από κοντά την πρωτοβουλία του κ. Μπακρατσά και το όμορφο κατάστημα που δημιούργησε, θεωρώντας ότι ήταν κάτι που πραγματικά έλειπε από το Ε. Κ. Προμαχώνα, καθώς δίνει μια αντιπροσωπευτική εικόνα της ντόπιας παραδοσιακής παραγωγής, που προβάλλεται  στους πολλούς επισκέπτες του Κέντρου.

Στο κατάστημα έχει τοποθετηθεί, ύστερα από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και μία οθόνη στην οποία προβάλλονται τα τοπικά προϊόντα και το τουριστικό προφίλ του Νομού.

Τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου συνεχάρησαν τον κ. Μπακρατσά και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία, καθώς δίνεται έτσι η δυνατότητα να προβληθούν και να διατεθούν πολλά τοπικά προϊόντα από όλα τα μέρη του Νομού μας.

Όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να συνεργαστούν με το Σερραϊκό Παντοπωλείο για να διαθέτουν από εκεί προϊόντας τους μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μπακρατσά στο τηλ: 2323024880, κιν: 69726248058