«Σε αυτές τις εκλογές δεν ακούω από τους πολιτικούς να μιλούν για το επιχειρείν»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ : 

«Σε αυτές τις εκλογές δεν ακούω από τους πολιτικούς  να μιλούν για το επιχειρείν» 

Προσκεκλημένος της δημοσιογράφου, Ελένης Μωραϊτη και της εκπομπής «Κάθε Μεσημέρι» ήταν την Πέμπτη (17/09) ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας. Μιλώντας στο κανάλι «ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ», ο κ.Μέγκλας καυτηρίασε ιδιαίτερα το γεγονός ότι σε αυτήν την βραχύβια αλλά και τόσο σημαντική προεκλογική περίοδο άκουσε ελάχιστα από τους υποψηφίους  όλων των κομμάτων για το επιχειρείν και το πώς θα μπορέσει αυτό να «σηκώσει κεφάλι».

 Σε άλλη  στιγμή της εκπομπής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών ρωτήθηκε για τα Capital Controls και το αντίκτυπό τους  στο σερραϊκό επιχειρηματικό γίγνεσθαι, απαντώντας ότι η ζημία που προκλήθηκε είναι ανεπανόρθωτη. Επίσης, έκανε λόγο για το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις να εξοφλήσουν τις εισαγωγές τους, για το απίστευτο πρόβλημα της ρευστότητας που όντως υπάρχει ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απώλεια του αισθήματος της εμπιστοσύνης που έχουν οι επαγγελματίες αλλά και οι πολίτες εν γένει προς το Κράτος και το Τραπεζικό Σύστημα.

 Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, η τηλεοπτική συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την επικείμενη «Ser-Expo 2015». Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών τόνισε ότι φιλοδοξία του ΕΒΕΣ είναι να καταστήσει σε θεσμό την 1η Διεθνή και Επιχειρηματική Έκθεση για το Ν.Σερρών, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα να μάθουν άπαντες τα σερραϊκά προϊόντα και τον πλούτο του τόπου και κάλεσε όλους να δώσουν το «παρών» στον αύλειο χώρο της πρώην Νομαρχίας Σερρών στις 02-04 Οκτωβρίου.