ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΑΘ. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιου Μαλλιαρά με τους δημάρχους του νομού. Το πρωί της Τρίτης 5 Οκτωβρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στους δημάρχους Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη και Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα.
Ο Παντελής Μπόζης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου για την επίσκεψη , του ευχήθηκε δύναμη στα νέα του καθήκοντα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας SERRES AGRIBUSINESS ,συγχαίροντας το Επιμελητήριο για την άρτια διοργάνωση και τη θεματολογία.
Από την πλευρά του ο Αθ. Μαλλιαράς εξέφρασε ευχαριστίες προς τον δήμαρχο για την στενή συνεργασία που υπάρχει πάντα με τον δήμο Νέας Ζίχνης και τη στήριξη δράσεων του Επιμελητήριου, όπως είναι η SEREXPO.
Επίσης , κατά την συνάντηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε έναν από τους σημαντικότερους πόλους έλξης επισκεπτών στο νομό μας, το Σπήλαιο Αλιστράτης καθώς ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δ.Σ. του Σπηλαίου , Θεόδωρος Κορδοκούζης.
Επόμενος σταθμός του Προέδρου του Επιμελητηρίου ήταν ο δήμος Εμμανουήλ Παππά, όπου είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον δήμαρχο Δημήτρη Νότα για θέματα που σχετίζονται με την αυτοδιοίκηση, το επιχειρείν και τις πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη.
Ο Δημήτρης Νότας δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το επίπεδο των εισηγητών του SERRES AGRIBUSINESS, τονίζοντας πως παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου και τις τρεις ημέρες και η γνώση που αποκόμισε ήταν σημαντική . Συνεχάρη το Επιμελητήριο για την πρωτοβουλία και τόνισε πως πάντα θα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου επισήμανε για ακόμη μία φορά πως ένας από τους βασικούς στόχους του Επιμελητηρίου είναι η ανάδειξη του αγροδιατροφικού πλούτου του νομού μας, γι’ αυτό αποτελεί προτεραιότητα η ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως είναι το SERRES AGRIBUSINESS.
Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε θερμά και τους δύο δημάρχους για την υποδοχή στο χώρο τους και για τη διάθεση συνεργασίας που πάντα δείχνουν.