Στο Επιμελητήριο Σερρών η Σύσκεψη Ενώσεων Εστιατόρων, παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΒΕ & Π.Ο.Ε.Σ.Ε. – Τιμητικές Πλακέτες στον Πρόεδρο, Χρήστο Μέγκλα, από ΓΣΕΒΕΕ & Ένωση Εστιατόρων Ν. Σερρών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο Επιμελητήριο Σερρών η Σύσκεψη Ενώσεων Εστιατόρων,
 παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΒΕ & Π.Ο.Ε.Σ.Ε. –
Τιμητικές Πλακέτες στον Πρόεδρο, Χρήστο Μέγκλα,  από ΓΣΕΒΕΕ & Ένωση Εστιατόρων Ν. Σερρών
Το Επιμελητήριο Σερρών καλωσόρισε χθες, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, τον κο Γεώργιο Καββαθά, Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.), τους Προέδρους Ενώσεων Εστιατόρων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον κο Σωτήριο Κοτσαμπά, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών και της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εστιατόρων Σερρών και Προέδρους Σωματείων της ΟΕΒΕΣ Σερρών στη Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο για τα προβλήματά του κλάδου τους.
Ακόμη ευχαριστεί τους Προέδρους, Γεώργιο Καββαθά και Σωτήριο Κοτσαμπά, για τις τιμητικές πλακέτες εκ μέρους της ΓΣΕΒΕΕ και της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών «Αγία Βαρβάρα» αντίστοιχα που χάρισαν στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κο Χρήστο Μέγκλα.
Τους εύχεται καλές γιορτές και καλούς αγώνες προς επίλυση των προβλημάτων τους!