ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΕΟΑΝ)

Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), Δημήτρη Πολιτόπουλο και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Χαράλαμπο Μπιλίνη, υποδέχθηκε στο Επιμελητηριακό Μέγαρο το μεσημέρι της Πέμπτης (10/03/2016) ο Β’Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Γιάννης Χατζηλιάδης.

Ο κ.Χατζηλιάδης άκουσε με προσοχή τον πρόεδρο του ΕΟΑΝ να αναλύει με σύγχρονους όρους το ζήτημα της ανακύκλωσης και των εναλλακτικών μορφών διαχείρισης των απορριμμάτων και ζήτησε να ενημερωθεί για τη δράση και λειτουργία του ΕΟΑΝ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συζήτησης πολύ σύντομα ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης θα αρχίσει συντονισμένη εκστρατεία ενημέρωσης τόσο σε σχολικές μονάδες όσο και σε Δήμους όλης της χώρας.

Από τη δική του πλευρά, ο Β’Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, ξεκαθάρισε ότι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών είναι ένθερμος υποστηρικτής δράσεων που ενθαρρύνουν την ανακύκλωση και μάλιστα έκανε αναφορά και στην ενεργό συμμετοχή των Επιμελητηρίων σε τέτοια ευαίσθητα ζητήματα (συμμετοχή της ΚΕΕΕ μέσω του προέδρου Κ.Μίχαλου στο ΔΣ του ΕΟΑΝ).

Επιπλέον, ο κ.Χατζηλιάδης ιδιαίτερα υπογράμμισε τη σπουδαιότητα να διαδοθεί η αξία της ανακύκλωσης και στις επιχειρήσεις χαρακτηρίζοντας μάλιστα το όλο θέμα ως «τη μεγάλη πρόκληση του μέλλοντος».

Από το Γραφείο Τύπου