Συγχαρητήρια Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστου Μέγκλα, για την εκλογή του Περιφερειάρχη στη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ Περιφερειάρχη,   

    Εκφράζω προσωπικά και εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Σερρών τα θερμά Συγχαρητήριά μας για την εκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών. Η ομόφωνη εκλογή σας στο κορυφαίο θεσμικό όργανο των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί σημαντική αναγνώριση του έργου και της πορείας σας καθώς και ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Ελλάδα. 

    Ευχόμαστε τη συνέχιση του επιτυχημένου έργου σας και στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων σας, προσδοκώντας ότι μαζί, Επιμελητήριο Σερρών και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα κάνουμε κοινές δράσεις και έργα προς όφελος των πολιτών και προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του επιχειρείν της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. 

   Οι πολίτες του Ν. Σερρών και ειδικότερα οι επιχειρηματίες, τους οποίους εκπροσωπούμε, χρειάζονται τη στήριξή σας με πολιτικές που θα συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας. 

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες! 

 

Με τιμή,

Χρήστος Μέγκλας