Συγχαρητήρια Επιστολή του Χρήστου Μέγκλα στην Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιας για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Μαρία Κόλλια.

Αξιότιμη Κυρία Υφυπουργέ, 

Θέλω να σας εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκ νέου ανάθεση από τον Πρωθυπουργό της θέσης της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με αρμοδιότητες για τη Μακεδονία και τη Θράκη. Η επιλογή της Κυβέρνησης δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας, αναγνωρίζει το έργο σας και δημιουργεί θετική προοπτική για την Ελληνική Περιφέρεια, τη Βόρεια Ελλάδα, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, καλή θητεία και ελπίζω στη συνεργασία μας για τα θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο στις Σέρρες και την Κεντρική Μακεδονία. 

Το Επιμελητήριο Σερρών, στο πλαίσιο του θεσμοθετημένου ρόλου μας ως ο κατεξοχήν  εκπρόσωπος του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας, επιθυμεί να σας έχει σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνει για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων της περιοχής μας. Θέματα και προτάσεις που έχουμε αναδείξει ως Επιμελητήριο Σερρών να είστε βεβαία ότι θα αποστέλλονται στο Υπουργείο σας από το Επιμελητήριο Σερρών  ως επίσημου  συμβούλου της Πολιτείας.                                                                         

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Μέγκλας