Συγχαρητήριες και ευχαριστήριες επιστολές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Αριστείδης Δρογαλάς, απέστειλε τις παρακάτω συγχαρητήριες και ευχαριστήριες επιστολές στον Πρόεδρο, κο Δημήτριο Πασχαλούδη, και στο Δ.Σ. του ΤΕΙ Σερρών.

1η επιστολή

«Επιμελητήριο Σερρών                                                       Αριθμ. Πρωτ. 122

Σέρρες 11-01-2010Προς: το Δ.Σ. του ΤΕΙ Σερρών           Κύριε Πρόεδρε,Δεχτείτε τα θερμά συγχαρητήρια εμού προσωπικά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών για την Ίδρυση και Λειτουργία Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Τμήματα Λογιστικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο.) του ΤΕI Σερρών.Πιστεύουμε ότι η επιτυχία αυτή του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος του Νομού μας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα που συμβάλλει καθοριστικά όχι μόνο στην άνοδο του επιπέδου της παρεχόμενης επιστημονικής γνώσης από το ΤΕΙ Σερρών, αλλά δίνει ώθηση στην εν γένει αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.                                                                                                                                                                2η επιστολή

«Επιμελητήριο Σερρών                                                   Αριθμ. Πρωτ. 113Σέρρες 11-01-2010Προς: τον Πρόεδρο του ΤΕΙ ΣερρώνΚο Πασχαλούδη Δημήτριο             Κύριε Πρόεδρε, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!Σας  ευχαριστούμε για την παραχώρηση αιθουσών του Ιδρύματός σας  από τις 12/12/2009 έως τις 18/12/2009 για την πραγματοποίηση των Σεμιναρίων Τεχνικών Ασφαλείας των μελών του Επιμελητηρίου Σερρών. Η στήριξη του Ιδρύματός σας ήταν πολύ σημαντική και συνέβαλε στην επιτυχή διοργάνωση των εισηγήσεων. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε την υποστήριξή σας και στο μέλλον.