ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΛΛΙΑΡΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Αξιότιμε Πρόεδρε,

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε. Μάλιστα, η ομόφωνη εκλογή σας καταδεικνύει την απόλυτη εμπιστοσύνη της επιμελητηριακής κοινότητας στο πρόσωπό σας.

    Η γνώση και η πείρα επί των επιμελητηριακών θεμάτων και η πολύχρονη και ιδιαίτερα σημαντική προσφορά σας στον επιμελητηριακό θεσμό συνιστούν εχέγγυα για μια απολύτως επιτυχημένη πορεία και από τη θέση του Προέδρου του ανώτατου θεσμικού οργάνου εκπροσώπησης των Επιμελητηρίων της χώρας μας.

    Ευχόμαστε να είστε γερός και κάθε επιτυχία στο έργο σας προς όφελος όλων των Επιμελητηρίων, τόσο των κεντρικών όσο και των περιφερειακών, και, βέβαια, του επιχειρηματικού κόσμου που αυτά εκπροσωπούν.

    Είμαστε σίγουροι ότι και από τη νέα σας θέση θα συνεχίσουμε την άψογη συνεργασία μεταξύ του Επιμελητηρίου μας και της Κ.Ε.Ε.Ε.

 

 Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών

Αθανάσιος Μαλλιαράς